Over

Talitha is een 26-jarige creative copywriter based in Amsterdam. Geboren en opgegroeid in West-Vlaanderen, verloor ze desondanks 9 jaar geleden haar hart aan de mooiste stad ter wereld. En dus ging ze er wonen. Inmiddels doet ze dat samen met haar Lief en een dikke ball of fluff genaamd Athena.

Talitha is afgestudeerd als literatuurwetenschapper, socioloog en criminoloog. Als ze echt heel onrealistisch mag dromen, dan gaat ze voor een gecombineerde carrière als bestsellerschrijver en kattenoppas. Helaas moet er nog huur betaald worden, dus werkte ze een tijdje als analist bij o.a. ING en de gemeente Amsterdam. Omdat ze spontaan huiduitslag kreeg van de ambtenarentaal die daarmee gepaard ging, begon ze deze blog.

Ze kwam er vrij snel achter dat ze eigenlijk totaal – maar dan ook echt totáal – geen ambtenaar is, nam ontslag en sloeg rigoureus een ander carrièrepad in. Inmiddels kan ze 40+ uur per week haar creativiteit kwijt als copy & concept lead bij Wayne Parker Kent. (Ga zeker de website eens bekijken: hij is waanzinnig sexy en de meeste teksten zijn van haar hand.)

(Behalve de teksten die je stom vindt, die zijn sowieso van iemand anders.)

Talitha is geobsedeerd door houdt van katten, boeken, latte macchiato, popcorn, Star Wars, Harry Potter, Doctor Who en teeny tiny miniatuurdingetjes. In haar vrije tijd schrijft ze blogposts, columns, opiniestukken en artikelen voor o.a. Bedrock en Charlie Magazine.

Nog vragen? Lees hier mijn F.A.Q.