Over

Talitha is een 27-jarige copy & concept creative. Wat in normalemensentaal zoveel betekent als: ze bedenkt creatieve reclamecampagnes. Na de middelbare school verruilde ze de West-Vlaamse heboortehrond voor de mooiste stad ter wereld, Amsterdam. Daar heeft ze 9 jaar van haar leven gesleten. Momenteel woont ze in Antwerpen.

Talitha is afgestudeerd als literatuurwetenschapper, socioloog en criminoloog. Als ze echt heel onrealistisch mag dromen, dan gaat ze voor een gecombineerde carrière als bestsellerschrijver en kattenoppas. Helaas moet er nog huur betaald worden, dus werkte ze een tijdje als analist bij o.a. ING en de gemeente Amsterdam. Omdat ze spontaan huiduitslag kreeg van de ambtenarentaal die daarmee gepaard ging, begon ze deze blog.

Ze kwam er vrij snel achter dat ze eigenlijk totaal – maar dan ook echt totáal – geen ambtenaar is, nam ontslag en sloeg rigoureus een ander carrièrepad in. Oorspronkelijk aangenomen als creative copywriter bij een digitaal reclamebureau, werkte ze zich daar al vrij snel op tot copy & concept lead. Inmiddels werkt ze als creative bij een reclamebureau in Antwerpen.

Talitha is geobsedeerd door houdt van katten, boeken, latte macchiato, popcorn, Star Wars, Harry Potter, Doctor Who en teeny tiny miniatuurdingetjes. In haar vrije tijd schrijft ze blogposts, columns, opiniestukken en artikelen voor o.a. Bedrock en Charlie Magazine.

Nog vragen? Lees hier alle F.A.Q.