Over

Ik ben Talitha, een 28-jarig brok enthousiasme met veel te veel woorden en een voorliefde voor allesomvattende alliteraties. Negen jaar lang verruilde ik de West-Vlaamse heboortehrond voor de mooiste stad ter wereld, Amsterdam. Halverwege 2018 ben ik naar Antwerpen verhuisd.

Ik ben afgestudeerd als literatuurwetenschapper, socioloog en criminoloog. Als ik echt heel onrealistisch mag dromen, dan ga ik voor een gecombineerde carrière als bestsellerschrijver en kattenoppas. Helaas moet er nog huur betaald worden, dus werkte ik een tijdje als analist bij o.a. ING en de gemeente Amsterdam. Omdat ik spontaan huiduitslag kreeg van de ambtenarentaal die daarmee gepaard ging, begon ik deze blog.

Ik kwam er vrij snel achter dat ik eigenlijk totaal – maar dan ook echt totáal – geen ambtenaar ben, nam ontslag en sloeg rigoureus een ander carrièrepad in. Sindsdien ben ik reclamemaker. Of zoals wij young creative urban millennial mensen zo potsierlijk durven zeggen: copy & concept creative. Ik bedenk creatieve campagnes voor mensen die een redelijk gloeiende hekel aan reclame hebben, a.k.a. iedereen. Dat doe ik tegenwoordig bij DPG Media Advertising (the artists formerly known as Medialaan/De Persgroep). Ik werk ook als freelance journalist en creative copywriter.

Ik ben geobsedeerd door hou van katten, boeken, latte macchiato met veel suikersiroopbrol, popcorn, Star Wars, Harry Potter, Doctor Who en teeny tiny miniatuurdingetjes. In mijn vrije tijd schrijf ik blogposts, columns, opiniestukken en artikels voor o.a. Bedrock en Charlie Magazine.

Nog vragen? Lees hier alle F.A.Q.