Keek op de Week #16

Oftewel: mijn wekelijkse rubriek op zondag, waarin ik terugblik op de voorbije 7 dagen.

Highlights van de week

* Mijn work BFF is eindelijk terug op kantoor na een heel lange vakantie, yay!

* Ik heb The Wolf Among Us in een paar avonden uitgespeeld en het was alles waar ik van hou en nu wil ik game story writer worden bij Telltale, later als ik groot ben.

* Belgisch bier drinken en pizza vreten met Sam in Amsterdam, a.k.a. die ene blogger waar ik uitsluitend mee communiceer via Instagram chat en blogcomments maar waar ik dan ineens tegenover stond want da’s gewoon een echt persoon enal!!! (Bij deze dus confirmed: geen blogbot. Gewoon vlees en bloed.)

* Het was een heel drukke, heftige en soms echt frustrerende werkweek waarin ik zoveel werk en deadlines had dat ik alle emoties moest opkroppen omdat ik simpelweg geen tijd of energie eraan kon verspillen. Daardoor kwam ik in een soort apathische work mode terecht en zat ik ’s avonds neerslachtig thuis. Aan het einde van de week besloot ik toch om alles wat op m’n lever lag eruit te smijten bij iemand die er wat aan kan doen. En dat bleek dan gewoon een heel goed gesprek te zijn. En deed ongeveer 10 kilo van m’n schouders vallen. En gaat alles vanaf maandag voor me oplossen. #andbreathe

* Uitblazen met heel veel chillen en lezen en Netflix kijken en een boardgame night met vrienden in het weekend. Ik heb namelijk net Catan leren spelen en nu wil ik iedereen ownen.

* Eindelijk nog eens naar de yoga-les gaan. Erheen wandelen, zelfs, begeleid door het allereerste stralende zonnetje in weken (of zo voelde het in ieder geval). Lekker een uur rekken en plooien en planken (en 5 minuutjes onder een dekentje liggen op het einde <3) en dan als een compleet uitgewrongen washandje weer naar huis. Ik heb er zo van genoten dat ik écht niet begrijp waarom ik zo vaak mijn lessen oversla, eigenlijk. #kalle

Dat was minder, vlinder

* Donderdag was code rood wegens een redelijk pittige storm in Nederland. ’s Ochtends naar de tramhalte lopen voelde een beetje alsof er steeds iemand voor me liep die me terug naar huis probeerde te duwen, maar gelukkig kon ik in ieder geval nog rechtop lopen.

* Een werkweek die aanvoelde als de allerlangste werkweek ooit en pas op vrijdag rond een uurtje of vier eindelijk een beetje chill werd.

* De hele week lang slecht slapen door werk bullshit. Terwijl ik er doorgaans erg goed in ben om werk compleet uit mijn hoofd te zetten zodra ik mijn huis binnenstap. Daardoor frustreerde het me nog meer, wat natuurlijk niet hielp.

* De zaterdagochtend na de vrijmibo op werk. It’s all fun and games zolang iedereen blij is en alles grappig en je bier kan zitten drinken bovenop de bouwsteigers bij de buren, maar de ochtend erna is het toch vooral hoofdpijn en nooit meer weten hoe het voelt om te leven zonder een tong van karton.

Uitkijken naar…

* Wederom een weekendje in België voor de bruiloft van vrienden. Een weekend waarin een aantal dates gepland staan met vrienden en vriendinnen die ik al een hele tijd niet meer heb gezien.

9 thoughts on “Keek op de Week #16

  1. Maak en eet je al die taarten zelf? Zo ja, dan ben ik een klein beetje jaloers. Minder leuk dat je een zware werkweek had. Gelukkig is het mu uitgesproken en wordt volgende week hopelijk beter.

  2. Op naar een betere werkweek! 🙂 Komt goed. Praten doet al zo veel, al voel je je maar even veel beter, dat is toch ook al iets (al is het natuurlijk wel het beste als het écht opgelost wordt). Ik had vandaag mijn laatste voormiddag op’t werk en nu ben ik vrij (hoera!). Wel werk zoeken natuurlijk maar ik ga eerst een week uitwaaien aan zee. Was blij dat David mij donderdag naar werk kon brengen. Hier was het dan wel niet zo erg als bij jullie, maar ik vond die 5 rondvliegende blauwe vuilzakken hier in de straat al erg genoeg :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *