Keek op de Week #37

Oftewel: mijn wekelijkse rubriek op zondag, waarin ik terugblik op de voorbije 7 dagen. Want da’s zo ongeveer nog het enige dat ik hier doe de laatste weken HAHA JA KWEETET.

Highlights van de week

* Karamel-zeezout-chocolade krijgen op werk. Van de ALLERLIEFSTE STAGIAIRE TER WERELD. Die ook deze blog leest, ja.

* Solo in de bioscoop. (Oké, we gingen stiekem al de week daarvoor, maar dat was ik vergeten te melden en er is verder niet zoveel gebeurd in m’n leven afgelopen week, dus laat mij.) (En oké, nee, hij was niet zo bijzonder.) (Maar oké, het is van Star Wars, dus ik ga er gewoon heen.)

* Ook vergeten te melden vorige keer (wauw, ik was echt fris en bij de pinken, nietwaar?): ik heb een kaartje voor On The Run II in Amsterdam ArenA bemachtigd via Ticketswap! Best wel goede plaatsen zelfs, die oorspronkelijk 175 euro kostten en ik nu voor het belachelijk mooie prijsje van vijfenvijftig facking euro heb gekocht. Ik wilde er al heen toen ze de tour aankondigden, maar bij deze toch weer een mooi gevalletje het-geduld-van-skere-bitches-wordt-beloond door simpelweg te wachten tot mensen die er niet meer heen kunnen wanhopig worden en hun ticket aan dumpingprijzen verkopen. Feeding off other people’s desperation has never felt so good, hastn. #beyandjay #tzalwelzijn #thecarters #pleaseadoptme 

* De laatste borrel in ons oude pand bleek niet plaats te vinden in ons oude pand. HA. Voor zover het sloopfeestje. Was ff vergeten dat er op vrijdag al geen spullen meer zouden staan. Dus zijn we maar met het hele bedrijf in het café aan de overkant gaan borrelen. En daarna nog één. En nog één. En ik heb zo ongeveer vierendertig keer gedacht: ik moet dit introduceren in België. Serieus. Like I said tegen Babs in mijn eigen comments: hoezo kan een land met zo’n collectieve alcoholverslaving dat niet hebben, ALLEZ?!  Leg mij dat eens uit, mensen.

* Zaterdag was brak op de bank Netflix bingen en af en toe een beetje slapen en dan weer Netflixen en weer wat slapen en de volgende nacht 11 uur aan een stuk slapen tot de wereld weer in kleur te zien was.

* Vandaag was dan weer een retourtripje naar Antwerpen om onze sleutels op te halen (yay!) en alvast een paar dozen met brol erheen te slepen, nu we toch al bezig waren.

* Een auto spotten op de snelweg van een slagerij die Vleesgegroet heet. Ik vind dat grappig.

Dat was minder, vlinder

* Ik had een werkweek van slechts drie dagen en desalniettemin heb ik weer niet geblogd. I suck, ja, ik geef dat toe.

* Ik verkeerde de hele week in een soort permanente staat van lichtjes misselijk zijn. Not cool. Ik heb dan ook de hele week best wel weinig gegeten. Dat weerhield me er echter niet van om vrijdag tussen café 1 en café 2 nog naar de McDonald’s te gaan. Bier doet gekke dingen met een mens.

* Ergens tussen de Mac om 22u30 op vrijdag en thuiskomen om 4 uur op zaterdag heeft m’n pinpas afscheid van mij genomen. En ik weet niet waar. If you read this, pinpas, please come home. I miss ya.

Uitkijken naar…

* Dinsdag BEY & JAY, BABY.

* En ook wel een beetje mijn afscheidsborrel op werk, vrijdag. Traantjes, jong, traantjes. ‘k Zeg het nu al. (Maar wordt wel episch.)

9 thoughts on “Keek op de Week #37

  1. Hahaha, oké nee, ik mag niet lachen want ik weet (uit ondervinding) hoe hard het suckt om een bankkaart (pinpas whatever) kwijt te raken, maar ik vind dat wel een beetje grappig van iemand die in elke blogpost predikt dat cash niet meer zou mogen bestaan hehe

        1. Maar m’n Belgische bank is ook hip! Keytrade is 100% online ? maar ja, in general wellicht wel. Er komen veel rant posts aan, ‘k voel het nu al. ?

  2. Maak er een epische afscheidsborrel van. Van wat ik op je blog lees, moet dat zeker lukken. Ook alvast succes met afscheid nemen, want dat lijkt me toch minder. Succes met de verhuizing!

  3. Hoe gaat dat borrelen met een baas? Vraag ik mij af. Gaat die mee? Drinkt die mee? Is die zat? Hoe doe je dat als je zelf zat bent en je baas is er bij? #allthethoughtsandnoanswers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *