Keek op de Week #54

Oftewel: mijn wekelijkse rubriek op zondag (en, oké ja, soms eens op maandag), waarin ik terugblik op de voorbije 7 dagen. 

Highlights van de week

* Ik voel me steeds meer op mijn gemak op mijn werkplek, as one does na twee maanden. Ik heb inmiddels alle ongemakkelijke eerste keren al achter de rug en ken toch al 80% van alle namen uit mijn hoofd én in combinatie met het juiste gezicht, dus het gaat goed.

* Op een random dinsdag geen zin hebben om te koken (enfin, mijn Lief, ik zit elke avond niet-kokend op de bank like the geëmancipeerde millennial vrouwmens that I am!!!) en dan ontdekken dat Burgerij bezorgt. Zó blij dat ik ze de slappe frietjes nog kon vergeven.

* Ineens een idee krijgen en dan heel enthousiast aan dat project beginnen en er zo goed als elke dag mee bezig zijn. Nogal een unicum bij mij, want ik slack redelijk snel in dingen die wat commitment vragen (zie ter bewijsvoering alle taarten die er de afgelopen weken verschenen zijn bij gebrek aan).

* Zaterdag op familieweekend vertrekken met mijn schoonfamilie. Ik weet het, in het universum der Vlaamse clichégrappen klinkt dat als zowat de minst toffe weekendplannen sinds die ene keer dat je in een vlaag van altruïsme beloofd had om vrijwilliger te zijn bij de eerste praktijklessen van je achterneef die tandheelkunde studeert en zelf nooit zijn tanden poetst maar wel een fervente fan van knoflookbroodjes bleek te zijn, edoch is míjn schoonfamilie wel degelijk tof. We zaten met z’n allen in een vakantiehoeve die makelaars graag als ‘charmant’ en ‘karakteristiek’ omschrijven (lees: bouwvallig en ernstig gedateerd) in the middle of fuck all in West-Vlaanderen en hebben ons geamuseerd met eten, drinken, spelletjes spelen, de omgeving verkennen en discussiëren over wie er precies gewonnen had bij de gespeelde spelletjes.

* The Haunting of Hill House durven kijken, ondanks mijn beschamend hoge mietjesgehalte op dat vlak. Of ja, allez, toch al de eerste twee afleveringen.

Dat was minder, vlinder

* Na die twee afleveringen ook twee keer slecht slapen. Want desalniettemin toch een beschamend hoog mietjesgehalte.

* Een dagje op kantoor in Brussel werken en op voorhand al koffie to go kopen in Brussel-Noord omdat de koffie (maar met name het melkpoederschuim van de cappuccino) legendarisch ondrinkbaar is, om vervolgens opgescheept te zitten met minstens even vuile koffie waar ik drie euro voor heb neergeteld.

* Zaterdagavond zo verschrikkelijk ziek worden dat mijn Lief me midden in de nacht naar huis moest brengen, waardoor het familieweekend voor mij voortijdig voorbij was. En zeggen dat ik maar twee glazen cava had gedronken. Het was met alles erop en eraan: barstende hoofdpijn, vier keer overgeven (waarvoor één keer sorry, grasberm langs de N8), non-stop rillingen en het afwisselend warm en koud hebben. Geen idee wat er precies met me aan de hand was, maar zondagnamiddag was ik gelukkig weer een stuk beter.

Uitkijken naar…

* De avant-première van Fantastic Beasts 2 morgenavond, waar ik onverwachts ineens voor uitgenodigd werd via mijn blog. Hashtag micro-influencer for duusd.

7 thoughts on “Keek op de Week #54

  1. Uitgenodigd via je blog, the perks of being an influencer. Fijn dat je je inmiddels steeds meer op je gemak voelt op je werk. En ook makkelijk als je de persoon die je wilt aanspreken niet meer hoeft te googlen in de hoop van een hint over hoe diegene eruitziet. Of doe alleen ik dat?

    1. Gelukkig zat ik ergens tussen Veurne en Frankrijk ipv Amsterdam, want dan was midden in de nacht naar huis rijden toch wat moeilijk geweest ?

  2. Wij waren hier meteen verslaafd aan The Haunting of Hill House! Wij zitten al aan aflevering 9! Er gebeurde wel iets creepy deze week: terwijl ik nog in bed lag te soezen ging het licht in de gang twee keer aan en uit. EN ER WAS NIEMAND IN DE GANG! Ik zoek nog steeds naar een logische verklaring.. want.. haha.. die moet er zijn.. toch?!

  3. Klinkt als die vervelende insta-buikgriep die ik een tijd terug ook heb gehad. Die kwam toen echt belachelijk snel op en hield me de hele nacht wakker. Het ergste vond ik nog dat mijn moeder het ook had zitten maar dat zij er meerdere kilo’s door afviel en ik met moeite één.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *