Currently #8

Wat ik de laatste tijd zoal heb…

Gelezen

* Holding Up the Universe van Jennifer Niven: ik ben doorgaans niet zo’n van van YA, maar hiervan heb ik verrassend hard genoten. Al was het bij momenten echt wel heel cliché. Maar da’s ook weer de charme van het genre, I guess.

* Het tweede boek van de fenomenale Rupi Kaur: The Sun and her Flowers en ja, hij is even fantastisch als Milk and Honey.

Gezien

* De mini-serie Loch Ness. Perfect voor liefhebbers van Broadchurch en Schotse accenten.

* De eerste aflevering van Tabula Rasa. En da’s best opmerkelijk, want wij hebben al een half jaar geen televisie-abonnement meer én ik kan me de laatste keer dat ik Vlaamse televisie heb gezien eerlijk waar niet eens meer herinneren. Maar dit klonk zo veelbelovend dat ik me toch maar eens aan vrt.nu heb gewaagd, en zie! Het was het nog waard ook. Ik kan pas verder kijken als ik nog eens bij mijn ouders in België ben, though, want één smijt de vorige afleveringen echt al na een week offline en wij waren helaas nét iets te laat met die ontdekking.

* Murder on the Orient Express, in de bioscoop. Fijne film, maar ik kende de plot al, dus voor mij was hij niet erg verrassend.

Gehoord

* Veel muziek in de douche, sinds ik een waterproof Bluetooth speaker van mijn Lief heb gekregen, omdat ik zo vrolijk word van dansen terwijl ik mijn haar was.

* Ik ben geen Swiftie, maar haar nieuwe liedjes zitten al een week lang in mijn hoofd en zijn er maar niet uit te krijgen.

Gegeten

* Voor het eerst bij Spaghetteria in Oud-West en ja, het was allemaal lekker, maar nu ook niet dat ik echt van mijn stoel viel zó lekker. En ook niet echt 15-euro-voor-een-klein-bordje-pasta-lekker.

* Boerenkoolstamppot met rookworst want ja, zo ingeburgerd zijn mijn Lief en ik wel degelijk.

* Heerlijke homemade poké bowl met zilvervliesrijst, bladspinazie, wortel, kerstomaatjes, avocado, tuna steak, parmezaanse kaas, sesamzaadjes en Japanse mayonaise. To die for en nog (best wel) gezond ook.

* (Een stukje van) deze krankzinnige taart bij de nieuwe vestiging van Corner Bakery in Amsterdam Nieuw-West.

Te veel gedaan

* Me zorgen gemaakt om wat ‘mensen’ in general zouden vinden van wat ik schrijf. Als je wil publiceren, moet je daartegen kunnen, maar ik begin het toch langzaamaan te leren. Het scheelt waarschijnlijk dat enige negatieve reacties die ik krijg altijd zo grotesk en belachelijk zijn, dat ik het me serieus niet persoonlijk kan aantrekken. Your problem, not mine.

* Bij McDonald’s geluncht. Ik moet daar echt mee ophouden, of in ieder geval met het ineens wekelijks te doen.

Te weinig gedaan

* Geschreven, althans om NaNoWriMo ooit nog succesvol af te ronden. Maar hey, alle beetjes zijn in ieder geval al veel meer dan ik anders zou gedaan hebben.

Gepland

* Throwback Thursday in het Sportpladijs op 30 november, jazeker! En daar heb ik al het perfecte shirt voor…

11 thoughts on “Currently #8

    1. De genialiteit ervan gaat helaas wel vaak verloren hier in het hoge noorden. Sommigen snappen ‘m wel meteen, maar de meeste mensen kijken vooral erg raar als ze ‘Aan allen die gekomen zijn, proficiat!’ lezen op de voorkant en interpreteren het dan ehhhhhh… op z’n Nederlands.

    1. JBC maar wel echt al van ergens in het voorjaar dus ik denk niet dat ze ‘m nog hebben? Tis in ieder geval van de mannencollectie, want as usual had die weer veel coolere designs dan voor de vrouwen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *