Keek op de Week #10

Oftewel: mijn wekelijkse rubriek op zondag, waarin ik terugblik op de voorbije 7 dagen.

Highlights van de week

* Ik kreeg een Sinterklaasletter gemaakt van de allerlekkerste chocolade ooit. En het was niet een Belgische?! Neen, ik snap het ook niet. Maar to die for, ik zweer het u.

* De kerstboom staat er!

* Mijn Lief en ik hebben ontdekt dat alle seizoenen van Saban’s Mighty Morphin Power Rangers op Netflix staan en waren daar zwaar enthousiast over.

* Voor Disney heb ik aan een reclamecampagne gewerkt om Star Wars: The Last Jedi te promoten. Daarvoor zouden we een video produceren waarin fans en n00bs in duo’s vragen beantwoorden over Star Wars. Omdat alles nogal last-minute gefilmd moest worden, zit de video propvol mensen van ons bedrijf. Waaronder ikzelf. En dat filmen was eigenlijk wel heel leuk. En nu sta ik op YouTube enal! Zotjes. 

* Voor de feestdagen krijgen alle redacties van ons bedrijf momenteel bakken met free stuff toegestuurd ter promotie, waarvan ze een hele hoop uitdelen aan de rest van ons (weetwel, het niet-influencende plebs). En zo komt het dat ik ineens een bokaal met alle ingrediënten voor koekjes in mijn pollekes geduwd kreeg. Iets van ‘er zit chocolade en suiker in en het is voor luie koks, dus ik moest aan je denken’. Hashtag my colleagues know me so well. Dus ging ik vandaag aan de slag. Op zondagnamiddag terwijl het buiten sneeuwt koekjes bakken: getting my housewife on, jazeker. Nu ruikt het hele huis naar de hemel, hebben mijn Lief en ik een suikerindigestie én dan nog ongeveer anderhalf miljoen koekjes over.

* Het tweede seizoen van The Crown staat sinds vrijdag op Netflix en niks is perfecter dan dat om tijdens een donker weekend vol regen en sneeuw te kijken vanaf de bank, met chocolademelk (en koekjes for days) en de kerstboom.

Dat was minder, vlinder:

* De originele serie van Mighty Morphin Power Rangers blijkt toch een stuk minder indrukwekkend en hilarisch te zijn als je eenmaal volwassen bent, helaas.

* Ik ben niet zo’n fan van sneeuw als ik het niet gewoon vanuit een warme woonkamer kan bekijken. En toen moest ik op zondag naar de yogales en besloot ik dat, uit pure gewoonte, op mijn sportschoenen te doen. Die niet waterdicht zijn. En nogal gladde zolen hebben. En tijdens die wandeling naar de gym bedacht ik me weer, yep, this is why I don’t like snow.

* Afgelopen week op werk bestond voornamelijk uit uitvoerend werk en minder creatieve brainstorms. De briefings die binnenkwamen waren klein, voor de hand liggend en/of beperkt in budget. En dan kan je er niet zoveel mee. Zo gaat dat nu eenmaal soms, maar ik hoop dat het komende week weer iets spannender wordt.

* Donderdagmiddag zat ik op kantoor toen ik ineens voelde dat mijn haar onderaan zacht en fris aanvoelde, maar bovenaan een heel stuk minder. Terwijl ik het die ochtend wel gewassen had. Enig verward nadenkwerk later besefte ik dat ik onder de douche, nog niet goed wakker, weliswaar conditioner in mijn haar had gedaan, maar daarvoor compleet vergeten was om ook shampoo te gebruiken. Mijn haar was dus de hele dag half wel en half niet gewassen. Top.

* Dat nog niet goed wakker zijn ’s ochtends is vaak voorgekomen deze week. Mijn nieuwe Fitbit laat dan ook zien dat mijn slaap veel beter kan. Ik slaap erg licht en onrustig, waardoor 8 uur slapen uiteindelijk toch slechts 6,5 uur kwalitatieve slaap oplevert, blijkbaar. Explains a lot. Komende week dan toch maar weer de gewoonte oppikken om wat vroeger in bed te gaan liggen met een boek.

Uitkijken naar…

* VRIJDAG EINDELIJK NAAR DE NIEUWE STAR WARS!

4 thoughts on “Keek op de Week #10

  1. Ik heb eens geprobeerd om zo’n taart als op die foto te maken. Het is geëindigd in veel kitkats en m&m’s uit het vuistje daar heel de boel mislukt was.

  2. Wat gaaf dat je op je werk leuke perspakketjes (of in ieder geval spullen daaruit) mee krijgt! Ik moest wel lachen om het pakket dat jij van je collega’s kreeg toebedeeld. Haha, een beetje zelfkennis is nooit weg 😉 Hopelijk heb je deze week een iets meer spannende week op het werk én kun je een beetje bijslapen. Wat betreft die shampoo, ik heb het ooit gepresteerd om te vergeten mijn shampoo uit te wassen. Ik was mijn haar altijd op z’n kop, dus het was niet echt te zien, maar de onderkant van mijn haren voelde zo vies en vet aan. Bleh, ik krijg weer kriebels als ik daaraan terugdenk 😉

  3. Dat van die shampoo heb jij waarschijnlijk als enige gemerkt. Die keer toen ik een halve dag met twee verschillende sandalen rondliep (nu ja, zelfde model maar verschillende kleuren) bij de bakker, supermarkt, beenhouwer, apotheek, …) viel dat iets meer op. Ik was er die ochtend ook niet helemaal bij. Al had ik eigenlijk gewoon moeten volhouden dat het een splinternieuwe trend was toen mensen me plots vreemd aankeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *