Keek op de Week #30

Oftewel: mijn wekelijkse rubriek op zondag, waarin ik terugblik op de voorbije 7 dagen. Alleen dan deze keer noch op zondag, noch met een terugblik op de voorbije 7 dagen. Maar op dinsdag en over de afgelopen 9 dagen. Ik had het iets te druk met in Londen zijn om deze Keek op tijd te schrijven, dus mea culpa voor de vertraging!

Highlights van de week

* Het gezicht van mijn work bff toen ik haar mijn afscheidscadeau gaf (een gigantische pluchen broccoli, voor het meisje dat me tijdens mijn eerste werkweek dramatisch hard deed fronsen door tijdens de lunch broccoli met kikkererwten en chili flakes – en niks anders – te eten en vervolgens extatisch te roepen dat ‘broccoli toch het allerlekkerste ter wereld is?!’) op onze laatste werkdag samen. Eenieder die me op Instagram volgt, weet waar ik het over heb.

* Daarna samen van afscheidsdiner doen bij Spaghetteria met m’n twee leukste (ex-)collega’s en wijn en verse pasta met hert in portsaus en grana padano.

* Dinsdag eindelijk nog eens een threading laten doen, waardoor m’n wenkies eindelijk weer on fleek zijn – zoals ik zou zeggen als ik een hippe vlogger van 20 was. Which I’m not. Dus schrap dat.

* Woensdag mocht ik een pitch t.w.v. 100.000 euro presenteren aan Belangrijke Mensen van een multinational. A.k.a. hen overtuigen dat ons creatieve concept – waarvoor ik solely responsible was – het allerbeste idee ooit is en dat ze ons daarom al dat geld moeten geven. Beetje eng, maar het ging enorm goed en nu is het supermegazotspannend, want als we ‘m winnen is het mijn win. (En als we ‘m verliezen, dan is het nooit gebeurd en wat is dat, een pitch? Nooit van gehoord. Wie ben jij?)

* Woensdag ook nog even een fijn gesprek gehad over al die mysterieuze dinges waar ik vorige week nog niks over mocht zeggen en – guess what – nu nog steeds niet.

* Donderdag vertrok ik naar Londen! Daar heb ik veel regen en kou getrotseerd, en veel links rijdende auto’s en links lopende mensen, maar ook bijzonder veel lekker eten naar binnen gespeeld en, o ja, HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD GEZIEN. Ik ga later deze week nog wel wat over mijn tripje schrijven, denk ik, anders staan hier zó twee A4’tjes en da’s niet bepaald de bedoeling in een opsomming. (Ik kijk naar u, Talitha van het verleden in zowat elke voorbije Keek op de Week ooit, ge weet het wel.)

* Maandag was ik nog steeds in Londen, dus ik heb een lekker korte werkweek. Helaas niet zo kort als mijn Vlaamse lezers, want 1 mei is hier geen vrije dag. Huilie.

* Typisch mijn (nu helaas officieel ex-)work bff, overigens: mij een cadeau geven omdat zij weggaat. Moet eigenlijk andersom zijn (en was ook zo), maar toch kreeg ik deze tote bag van haar. Hartjes.

Dat was minder, vlinder

* Woensdag was dus de allerlaatste dag op kantoor met mijn work bff en dat was huilen. Ik heb mijn best gedaan en geen traan gelaten, tot het moment dat iedereen vond dat ik moest speechen, en zij na mijn eerste drie woorden al begon te huilen, en toen begon ik natuurlijk ook, en het was om zeep. Waarom al die drama, vraagt u zich misschien af? Omdat ze mijn professionele wederhelft was. Omdat je in advertising een art/copy-duo vormt en ik nu mijn art kwijt ben en da’s kut. En er een vervanger gezocht moet worden en meh.

* Regen in Londen. Zo veel regen. UGH.

* Honderd miljoen uur op het vliegveld doorbrengen.

* Vrijdag alle Koningsdaggezelligheid missen (en de bijhorende oranje tompoucen). Vandaar bovenstaande taartfoto, u-huh.

Uitkijken naar…

* Pizza eten en drankjes drinken en bootje varen op de grachten met m’n collega’s deze vrijdag! Want het wordt weer mooi weer! Aaaahh!

5 thoughts on “Keek op de Week #30

  1. Had jij zoveel regen in Londen? Ik zat dezelfde dagen in Glasgow en wij hebben echt megafantastisch zonnig weer gehad en dat in – jawel – Schotland. Het leven kan raar lopen. Wel benieuwd om alles te lezen over je tripje. En BF’s die vertrekken op het werk dat kan verdomme pijnlijk zijn – I feel ya!

    1. Goh ja, ook geen bakken regen, maar vrijdag tot en met maandag was het wel elke dag een paar uur raak. Alleen donderdag efkes de zon gezien!

  2. Ik vind broccoli ook echt kei lekker maar ik zou er nooit op komen om gewoon broccoli en kikkererwten te eten als lunch. Haha :p Als jullie die 100.000 binnen halen, krijg je dan 10% voor je bijdrage? 😀

    1. Was het maar zo’n feest! Salesmensen krijgen doorgaans wel bonussen. Creatives niet. Om de een of andere reden werkt dat zo in de reclame 🙁 Hashtag huilie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *