Keek op de Week #55

Oftewel: mijn wekelijkse rubriek op zondag (en, oké ja, soms eens op maandag), waarin ik terugblik op de voorbije 7 dagen.

Highlights van de week

* Dinsdag mocht ik, as we all know by now gezien ik er in al mijn influencerbescheidenheid uitgebreid over heb geblogd en geïnstastoriesd, gratis naar de avant-première van Fantastic Beasts 2. En mijn Lief ook, want die was braaf geweest.

* Bodyguard is een Britse miniserie van 6 afleveringen op Netflix die serieus de moeite waard is. Geen hoogstaande amai-hier-moet-ik-serieus-over-nadenken-en-achteraf-eens-deftig-over-mijn-levenskeuzes-filosoferen-content, maar met veel suspense en zotte plot twists en Robb Stark in volledig onherkenbare vorm (lees: gladgeschoren en met een Schots accent gezegend). Tof tussendoortje voor als je eens geen zin hebt om direct aan iets van 7 seizoenen vast te hangen.

* En over Netflix gesproken: ik werd genoemd aan het einde van deze podcast over Netflix. ZO’N INFLUENCER BEN IK INMIDDELS AL, JA! Oké, ja, misschien wordt de podcast geproduceerd door mijn ex-collega’s in Amsterdam. DAN NOG. Ik tel het gewoon mee.

* Donderdag ging ik uit eten met een paar collega’s en dat was een highlight want 1) Wagamama, 2) rosé en 3) gezelligheid.

* Vrijdag kon ik me na een lange, koude wandeling naar huis in een gloeiend heet bad laten glijden met de HUMO waar ik al vier dagen geen tijd voor vond om te lezen. Bliss.

* Zaterdagavond kwamen er vrienden op bezoek om ons appartement te bewonderen, de zelfgemaakte en inmiddels geperfectioneerde Shackburgers van mijn Lief te proeven en een bijzonder hilarisch potje Cards Against Humanity te spelen. (Which I won. Again. Just saying. Ik ben ofwel een uitzonderlijk hilarisch, ofwel een uitzonderlijk horrible persoon.)

* Zondag namen mijn ouders voor het eerst in minstens twee decennia de trein, om ons te bezoeken. Ze sleepten zelfs onze kerstboom mee! Die lag namelijk nog in Ieper, oeps. (Want ja, wij hebben een neppe. Geen zin in naalden opruimen elk jaar. Also: beter voor het milieu. En goedkoper.) Het is trouwens maar een kleintje dat gewoon in een sporttas past, voor wie zich nu inbeeldt dat mijn ouders mij zo verschrikkelijk graag zien dat ze gerust met een boom van twee meter in de trein zitten.

Dat was minder, vlinder

* Na drie weken intense liefde voor mijn nieuwe fiets en gezamenlijk door de stad cruisen, constateerde ik vrijdag na werk – toen ik al met mijn hoofd bij mijn warme bad en welverdiende weekend zat – in de fietsenstalling dat mijn achterband compleet lek was. Waarna ik m’n fiets twintig minuten lang in de kou naar huis mocht duwen. Op sleehakken die zo hoog zijn dat m’n voeten er bijna verticaal in staan en ze doorgaans geklasseerd staan als ‘een hele dag op mijn kont aan een bureau zitten’-schoenen.

* Ik ging na lange tijd nog eens naar de Starbucks en besloot om meteen maar eens de app te downloaden, want sparen voor free shit doet een urban young creative millennial influencer vrouwmens als mezelf al eens geire. De app begroette me met een kanjer van een dt-fout en besloot vervolgens om geen QR-code a.k.a. spaarpunt voor mijn toekomstige gratis koffie te produceren. Bovendien smaakte de Christmas brûlée latte écht ranzig. Denk koffie met een paar scheutjes vloeibare rubber. Yum.

Uitkijken naar…

* Zaterdag naar Amsterdam! Eindelijk!!!

3 thoughts on “Keek op de Week #55

  1. Ik zag je ouders inderdaad voor me met zo’n gigantische kerstboom. Inclusief lichtjes en al uiteraard want als mijn fantasie tilt slaagt dan doet ze dat ineens grondig. Een tijdje terug ben ik nog eens bij Starbucks geweest vermits ik heel benieuwd was naar de Salted Caramel Brownie Hot Chocolate. Yep, zo’n drankje dat heel lang duurt om te bestellen omdat het zo’n belachelijk lange naam heeft. Jammer genoeg bleek het vervolgens helemaal niet zo geweldig te zijn als het klonk. Maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik me deze week aan Oreo Brownies met Caramel heb gewaagd én die waren wel lekker. Al zeg ik het zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *