Keek op de week #72

Oftewel: mijn wekelijkse rubriek op zondag (en, oké ja, soms eens op maandag), waarin ik terugblik op de voorbije 7 dagen.

Highlights van de week

* Op maandag gingen we na werk met de hele afdeling naar het Q Beach House in Oostende, alwaar we de hele avond gratis mochten eten en drinken. Van die work perks, ik kan ze wel appreciëren.

* Maandag werd het best wel laat, maar gelukkig had ik dinsdag een vrije dag om de verjaardag van mijn Lief te vieren. Voor de gelegenheid trokken we naar Middelburg, gewoon omdat we nog nooit in Zeeland waren geweest. Het was geweldig weer, dus vulden we de dag makkelijk met terrasjes doen en cadeautjes openen.

* In een meeting zitten met een voormalig kindsterretje, maar dan de all grown-up versie met fluoroze nagels van 5 cm, en all kinds of confused zijn.

* Ontdekken dat één elke weekdag Eigen Kweek herhaalt, oftewel het tv-programma of my people.

* Belachelijk veel geld en wat ecocheques neertellen voor een shiny Dyson V11 Animal+ (want harige fluffball in huis) omdat wij nu blijkbaar van die volwassen mensen zijn die dat doen. (En die vervolgens als enthousiaste puppy’s bij de deur wachten tot-ie geleverd wordt.) (En die er ook meteen foto’s van op Instagram zwieren.) (En die al dagenlang over hun nieuwe stofzuiger praten tegen letterlijk iedereen die ze tegenkomen.)

* Zaterdag ging ik nog eens naar Amsterdam, waar de Pride madness in volle glitter glory losbarstte. Mensen die in hun leven nog nooit een Pride hebben meegemaakt, of enkel die in Antwerpen en Brussel, raad ik zeker aan: ga dat zien. You ain’t seen nothing yet. Denk Koningsdag maar dan met regenboogkleuren in plaats van oranje en een hoop meer outrageous outfits.

* Ik ging ook lunchen met drie ex-collega’s van waaaaay back in mijn tijd als *adem in* due diligence analist in het Anti Money Laundering & Terrorism Financing Taskforce bij ING. De geweldige collega’s waren dan ook de voornaamste reden dat ik het daar zeven maanden heb volgehouden.

* Geheel per ongeluk de beste (en vooral: creamiest!) cheesecake van Amsterdam vinden in een zijstraatje van de Utrechtsestraat. Voor de liefhebber: het heet Cheesy Cakes, de eigenaar is fabulous en ze hebben er o.a. cheesecakes in de smaken champagne en ruby chocolate. (Beide inmiddels al approved by me.) 

Dat was minder, vlinder

* Het gevoel dat we onnoemelijk veel spullen in ons huis hebben. Als in: echt veel te veel random dingen voor twee mensen in een appartement van 90m2. In desperate need of a rommelmarkt waar ik al mijn brol aan de rest van de mensheid kwijt kan, ik. En ook een beetje aan een Marie Kondo-achtig persoon die mijn Lief er eindelijk eens van kan overtuigen dat hij nooit ofte nimmer nog naar een van zijn tweehonderd dvd’s gaat kijken.

* Niet dat afgelopen week de allerbeste week van m’n leven was of zo, maar verder kan ik eigenlijk niet echt dieptepunten bedenken?

* Muggen zijn wel kut. Maar er was er slechts eentje. Dus ja.

Uitkijken naar…

* Vakantie. Nog twee weken en dan hebben wij ook ein-de-lijk vakantie. Vakantiiiieeeeee.

6 thoughts on “Keek op de week #72

  1. Nee nee nee, geen Marie Kondo-achtig type uitnodigen want dan begint die over het feit dat je niet meer als 30 boeken mag hebben. Niet doen dus hé. Dat soort mensen wil je echt niet in huis halen.

  2. Jamaar nu wil ik weten wie dat voormalig kindsterretje is 😀
    Als je rapper van je rommel af wil, kan ik je een Gift-groep op Facebook aanraden. Rommelmarkten zijn fun maar mensen willen steeds minder geld geven aan ‘rommel’, is mij al opgevallen. En dan zijt ge rap van uw rommel af zonder dat je er al te veel moeite voor moet doen.

    1. Goh ja, maar dan moet je ook nog afspreken wanneer mensen al die brol komen ophalen enzo? Als ik er dan toch geen keiharde euro’s voor kan krijgen, breng ik het liever allemaal in één keer naar de kringloopwinkel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *