Keek op de week #76

Oftewel: mijn wekelijkse rubriek op zondag (en, oké ja, soms eens op maandag), waarin ik terugblik op de voorbije 7 dagen.

Highlights van de week

* We brachten een blitzbezoek aan Amsterdam voor The Book of Mormon in Carré. Voor wie dat niet bekend in de oren klinkt: het is een musical. Nu ben ik doorgaans niet zo van de musicals (behalve The Lion King, want dat is ALLES wat mooi en onschuldig en puur is in het leven; en stiekem ook Grease) en mijn Lief nog veel minder, maar deze wilden we niet missen. Het is namelijk 1) een satirische musical die lacht met zo ongeveer alles waar je stiekem niet om mag lachen, met name georganiseerde religie, 2) geschreven door de makers van South Park, en 3) bekroond met driehonderdmiljoenmiljard Tony’s en Grammy’s. En ja, het was dik de moeite waard.

* Hoewel ik een hoop issues heb met het feit dat ons bedrijf sinds enkele weken een shiny new gebouw vlak achter Antwerpen Centraal heeft en ik daar twee straten vandaan woon, edoch nog steeds elke dag in de file richting Vilvoorde sta, kan ik er af en toe wel eens een half dagje werken als er toevallig een meeting gepland is. En da’s wel eens tof, naar werk kunnen wandelen. Het 360-graden-uitzicht over de hele stad is ook redelijk indrukwekkend.

* Ik mag nog geen nieuwe bedrijfswagen kiezen – en voel me dus nog altijd schuldig over CO2 in de lucht tuffen – maar omdat het leasecontract afliep, kregen we toch een andere. Eindelijk een automaat! Hoera, want ik ben lui! Eindelijk eentje met Park Assist en camera’s enal! Hoera, want ik ben lomp!

* Een brief krijgen van de belastingdienst van de gemeente Amsterdam. Het ergste verwachten. Ontdekken dat we 156 euro aan ooit eens te veel betaalde belastingen terug krijgen. Blij zijn.

* Een brunch organiseren voor vrienden. Brunchen = leven, jongens, en dat er mij niemand durft tegenspreken.

* We waren niet van plan om dit jaar naar FACTS te gaan, want als je vaker dan driejaarlijks gaat zie je basically exact dezelfde standjes op exact dezelfde plaats met exact dezelfde merch, maar via een collega kon ik gratis tickets krijgen en bitches loooove free stuff, of toch zeker dedeze. Dus trok ik mijn Daily Prophet printed jurk, legging en schoenen aan bij wijze van last-minute lazy ass cosplay en ging me toch nog maar eens een paar uur vergapen aan andermans veel betere cosplay.

Dat was minder, vlinder

* Onze fluff ball had alweer even last van blaasstenen (een terugkerend tweejaarlijkse fenomeen) en, helaas, de speciale voeding mocht niet baten: ze moest onder het mes. Alweer. Mijn Lief vond dat ik mee moest naar de dierenarts, want ‘dan zou ze ook boos zijn op mij’ (maar ook wel omdat ik haar rustiger kan houden), en het ging allemaal nog best wel goed, tot het moment dat we haar moesten achterlaten en ze zielig keek en mijn hart in duizend stukken op de vloer viel. Janken, hastn, alsof ik mijn baby daar achterliet. (Is ze ook gewoon.) Gelukkig volgde er een drukke werkdag, waardoor de tijd voorbij vloog en we haar ’s avonds alweer helemaal gelukkig konden plat knuffelen op de zetel. Katje toch.

* Ik liep met een collega naar de parking achter ons gebouw waar ik doorgaans nooit parkeer. Hij maakt een opmerking over hoe lastig het daar uitrijden is, omdat het er zo druk wordt dat mensen ook gaan parkeren langs de graskant (haaks op de parkeerplaatsen) en er dan weinig ruimte over blijft. Ik merk op dat ik niet zo goed ben in parkeren. Dat ik dus pech heb. En die BMW achter mij dus waarschijnlijk ook, haha. Truer words were never spoken, jong. #kleinkrasje #echtheelklein #vandetrekhaakdachtik #hebbenweblijkbaarniet #oei

* Perfecte timing ook, want die dag was ik de trotse bezitter van onze net in het leven geroepen wisselbeker – in de vorm van een cactus – voor Meest Prikkelbare Collega. ’t Was zo’n dag.

Uitkijken naar…

* Mijn verjaardag! Woensdag! Zet het in uw agenda! Ahhh!

3 thoughts on “Keek op de week #76

  1. Brunch, jong. Niets beter dan da.
    Alhoewel dat namiddag-koffiepauzekes toch ook wree tof zijn.
    En als ge die op dezelfde dag doet, hebt ge eigenlijk gewoon ne hele dag pauze. En eten. 😉
    Alvast ne happy birthdaaaaaay!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *