Zijn er nog vragen?

Een klassieker in blogland waar ik me nog nooit eerder aan heb gewaagd, is Ask Me Anything. Om de simpele reden dat ik ervan uitga dat er zo ongeveer anderhalve vraag in totaal op zou volgen, want hoe interessant en mysterieus ben ik nu helemaal? En toch. Ik glijd voorzichtigjes weer in een blogflow en ben benieuwd wat er precies zou uitkomen, als ik het toch eens doe.

Bij deze: vraag maar raak!

(Zolang we maar afspreken dat, als er inderdaad maar anderhalve vraag volgt, we gewoon allemaal stilletjes gaan doen alsof er niks gebeurd is. Slowly backing away van deze post dan. Niks gebeurd. Nooit geschreven. Geen idee waar je het over hebt. Wat?)

8 thoughts on “Zijn er nog vragen?

  1. Kan wel wat vragen bedenken!
    Wat is je lievelingseten? Kan je goed koken? Wat is je lievelingsliedje? Wat wil je nog graag eens doen? Wat is je nummer 1 prioriteit? Heb je een mooi handschrift? Ben je romantisch?

  2. Ik wil wel weten wat jouw favoriete quote uit de Harry Potter-boeken is. Maar ik er maar drie van want ik ga het je niet aandoen om er slechts ééntje te mogen kiezen. Dat zou ik zelf immers ook niet willen doen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *