Yayyyy it’s my vacay

En nog geen klein beetje op tijd, zoals bovenstaand gebrek aan originaliteit u wel duidelijk maakt.

Mijn Lief en ik zijn vandaag ein-de-lijk op vakantie vertrokken. De allerlaatste mensen in de Benelux to do so, of zo voelt het althans als je al de hele zomer lang iedereen en z’n moeder op vakantie hebt zien gaan.

Maar nu is het dan zover! Ik zit dit te typen in een vliegtuig boven de Atlantische Oceaan, op weg naar Boston. Van daaruit gaan we 2 weken lang roadtrippen in het oosten van de VS en een stukje Canada, naar:

 • West Springfield (hoewel niet meer dan een snelle slaapplek voor vanavond)
 • Ithaca
 • Skaneateles
 • Niagara Falls
 • Toronto
 • Algonquin National Park
 • Montréal
 • Stowe (in Vermont, voor de bruiloft van een Amerikaanse vriendin, waarover later meer)
 • Laconia
 • Marblehead
 • Salem
 • Boston

En dus zal het de volgende 2 weken wat stiller zijn hier. Ik heb nog één blogpost gepland staan, and that’s it.

Wie mijn roadtrip wil volgen, verwijs ik graag naar mijn Instagram-account, waar ik u allen ongetwijfeld helemaal de moeder ga spammen met landschapjes, autoselfies, bruiloftfoto’s, kleffe koppelkiekjes en walgelijk veel foto’s van suikkerrijk vettig eten. #nualzinin

Ciao!

3 thoughts on “Yayyyy it’s my vacay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *