Ik heb hier een beetje lopen verbouwen

Jawel, ik heb een nieuw blogdesign. Had je ook zonder deze mededeling vast wel gemerkt, want het is compleet anders dan de eerste versie. Ik heb te veel andere blogs bezocht met een lekker fris, luchtig, overzichtelijk wit design, denk ik. En ineens leek dat van mij wel héél donker en chunky. Dus probeer ik nu even wat anders.

Ik ben er blij mee, maar het is nog niet helemaal af. Ooit moet ik toch eens een logo of een headerding bedenken… Want het is bovenin wel heel wit nu, aye? Enfin, we zullen het zien! Ik vond dit al redelijk noeste arbeid zo op zaterdagnamiddag. Applausje voor mezelf!

Verder niks te melden. Wilde gewoon eens opscheppen met mijn design. Dus bij deze, blogpost well spent.

10 thoughts on “Ik heb hier een beetje lopen verbouwen

  1. Ik ben alvast fan. Eigenlijk heb ik sowieso een voorkeur voor een vrij sobere lay-out. Misschien ben ik een beetje saai op dat vlak maar sinds ik mijn huidige thema vond ben ik niet meer op zoek gegaan naar iets anders.

  2. Leuk design! Misschien heb je gemerkt dat ik ook al veranderd ben, maar ben nog niet helemaal tevreden. Heb de laatste dagen gespendeerd op Etsy om misschien zelfs een cheap design te kopen. Wordt vervolgd!

    1. Dit is een cheap design van Etsy! De meeste op Etsy lijken wel heel hard op elkaar, ook als ze van andere designers zijn. Dus het is allemaal somewhat like this one.

      1. Ik raak er juist supergefrustreerd door altijd, haha! Dan wil ik steeds weer dingen die niet kunnen. Of die ik in ieder geval niet kan ? Blij dat het nu wel soort van gelukt is na veel prutsen, maar mijn Lief heeft wel veel geholpen waar er code nodig was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *