Keek op de Week #3

Oftewel: mijn wekelijkse rubriek op zondag, waarin ik terugblik op de voorbije 7 dagen.

Highlights van de week

* Op woensdag na werk borrelen met oud-collega’s van mijn Blitzkrieg-carrière op het stadhuis, met bier en wijn en bitterballen en friet en nacho’s.

* Uit ontbijten kunnen gaan op vrijdag. Ik zou thuis werken, maar besloot de eerste twee uur van de werkdag op locatie door te brengen. Weinig dingen op deze aardbol maken mij zo intens gelukkig als uit ontbijten gaan, dus vacatures schrijven (yep, alweer) voelde bijna niet eens als werken zo met mijn vers sinaasappelsapje, croissantje en vanille latte erbij. Bíjna.

* Gisteren in Ieper uit eten en op café geweest met mijn Lief en mijn beste vriend. Die laatste was een tijdje van de aardbol verdwenen, dus het was heel fijn om elkaar nog eens terug te zien.

* Mijn haar weer eens een ander kleurtje gegeven en het resultaat bleek exact te zijn wat ik wilde. Tragisch, eigenlijk, dat dat zo goed als altijd het geval is als ik het zelf doe en maximum 15 euro kwijt ben, maar het letterlijk NOOIT is wat ik wil als ik een kapper mijn haar laat verven. De laatste keer was het kleur zelfs verre van wat ik wou, maar was ik wel een bedrag kwijt dat ik nog steeds niet goed hardop durf zeggen, zo gênant vind ik het dat ik zoveel heb uitgegeven voor twee keer niks.

* Vandaag al taart gegeten en cadeautjes gekregen, terwijl ik morgen pas jarig ben. En dan opnieuw taart ga eten en cadeautjes krijgen.

* Een collega die besloot om zijn kersverse puppy mee naar werk te nemen om te socialiseren, en het bleek de allerleukste puppy OOIT te zijn. #sofluffyithurts #maarecht #mijnhart #enikbenzelfseencatlady

Dat was minder, vlinder

* Onze kat is pas in juli geopereerd geweest aan haar blaas en nu loopt ze sinds een paar weken om de haverklap over te geven. A.k.a. er is waarschijnlijk wéér iets met haar aan de hand. Beetje kapot, die fluff ball van ons.

* Ik ben keihard gescammed geweest aan de deur door een verkoper van energiecontracten. Zou mij meer informatie over tarieven mailen, maar toen ik eenmaal mijn gegevens had gegeven en hij weer weg was, kreeg ik een mail waarin ik hartelijk gefeliciteerd werd met mijn beslissing om over te stappen op een nieuwe leverancier met een zakelijk (?) contract van 5 jaar! Zogezegd ondertekend and everything. Het heeft een aantal mailtjes en telefoontjes en veel uitleg gekost, maar we zijn er gelukkig toch wel weer van af geraakt.

* Mijn aft van vorige week is eindelijk genezen en NU HEB IK ALWEER EEN NIEUWE, FML.

* Een cadeaubon voor de schoonheidsspecialiste gekregen van mijn ouders. Niet goed weten wat te kiezen omdat het aanbod beperkt en reteduur is. Dan maar gaan voor gelnagellak (waar de ‘specialiste’ toch niet supergoed in bleek te zijn) en semi-permanent krullen van mijn wimpers (dat echt een intens lelijk resultaat geeft).

* Ik ben weer begonnen met wekelijkse lessen power yoga en iets genaamd barre essentrics (gericht op core) en mijn lijf is dat totaal niet meer gewend dus everything hurts all the time.

* Lang blijven plakken op het pre-verjaardagsfeestje van mijn schoonvader en ik vandaag, waardoor we pas om 18u30 richting Amsterdam vertrokken. Ik typ deze blogpost dan ook in de auto tijdens de 3,5 uur durende rit. En we zijn moe. En we willen gewoon thuis zijn. En dat zal pas rond 22 uur zijn. And it sucks.

* Toen de puppy weer naar huis ging.

Uitkijken naar…

* Mijn verjaardag morgen, yaaaaaay!

* Een nieuw bezoekje van de puppy?

13 thoughts on “Keek op de Week #3

 1. OH MY GOD die puppy, ik deel je enthousiasme en ik ben dan ook nog eens een hondenmens. En je enthousiasme over ontbijten deel ik al helemaal. Voor 10u (nu ja, 11u00, oeps) thuis eigenlijk nooit zin in, maar laat mij op hotel gaan of brunchen en ik ben het gelukkigste meisje op aarde!

  1. Ik dacht niet dat het mogelijk was, maar de brunch was dus redelijk teleurstellend ? Shouldn’t have changed a winning team, maar ik wilde toch eens een compleet nieuw adresje uitproberen. Want ja, hoe kan brunch nu ooit NIET fantastisch zijn, right? Right ?

 2. Haha ik heb een keer €190 uitgegeven aan een kleuring die totaal anders was dan ik wilde. Het leek er echt in de verste verte niet op. Durfde ik toen ook niet zeggen dat het zo duur was. En lelijk :p En dat was dan een hoog aangeschreven kapper hé.

  1. Precies dat had ik dus. Bij de kapper van Doutzen Kroes zelfs! Dat ik dacht, ben jij kleurenblind ofzo?! En maar staan lachen en roepen dat het ZO MOOI WAS, terwijl ik er echt zat van what the fuck?! En het was nog 40 euro meer dan van jou… Mijn haar was ook compleet kapot erna, en is nog steeds niet weer in de goede conditie die het daarvoor had (met veel bloed, zweet en tranen bereikt!). Huilie.

  1. Les! Anders doe ik het simpelweg niet, als het zo vrijblijvend is als met video’s. Als ik ervoor heb betaald wel ? En ik vind het ook wel gezelliger in groep. En het is handig dat er een docent is die houdingen kan corrigeren, want da’s bij yoga wel belangrijk.

 3. Natuurlijk moet die puppy opnieuw mee naar het werk komen. Iedereen een instant crush bezorgen (kwam er nog wel iets van werken met dat schatje als afleidingsfactor?) en vervolgens dat beestje niet meer meenemen naar het werk. Dat zou niet mooi zijn van je collega hé.

  Mijn haar is nog nooit geverfd. Binnenkort komt daar waarschijnlijk verandering in vermits ik vermoed dat de mensen niet meer blijven trappen in dat ‘Oh dat … ik heb zilveren highlights’- uitvlucht én ook een beetje omdat ik het niet zie zitten om elk van die highlights te gaan uittrekken. Maar nu heb ik dus wel schrik dat ik met groen haar buitenkom na mijn bezoekje aan de kapster. 🙂

  1. Elke Instagram story van collega’s die aanwezig waren stonden vol met puppy foto’s, haha! Ik zit helaas niet op dezelfde afdeling, dus ik moest wel verder werken, maar ik ben wel een paar keer heen en weer gegaan om te aaien ?

   Goh, het gaat altijd wel goed hoor bij de kapper, zeker als je geen vreemde kleur wil! Maar ik wil dan echt een heel specifieke tint rood en dan krijg ik bijvoorbeeld een soort licht koper. Niet lelijk, niet groen, maar dus niét wat ik in gedachten had ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *