Vraagje

Als ik blog over het feit dat ik stiekem een extra skipdagje heb gebruikt gisteren (als in: eentje te veel volgens de regels), telt dat dan als een dag bloggen voor #40dagenbloggen?

Ik vind vandaag eventjes van wel.

(Ik ga deze week nog wel écht bloggen, beloofd.)

(Dat gastbloggen vraagt alleen meer tijd dan zelf bloggen, merk ik.)

(Maar de gastblogjes komen er deze week nog aan!)

(En ook na deze week.)

(Echt waar.)

2 thoughts on “Vraagje

  1. Dat heb ik dus met het Blogger Vriendenboek. Een tijdje terug had ik er even genoeg van om daar steeds opnieuw achter te zitten wanneer ik op antwoorden aan het wachten was. Vandaar dat er nu al drie (of zijn het er ondertussen al vier?) maanden geen nieuwe vriendenboekjes meer verschenen zijn. Binnenkort ga ik daar toch maar weer eens werk van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *