Keek op de Week #66

Oftewel: mijn wekelijkse rubriek op zondag (en, oké ja, soms eens op maandag), waarin ik terugblik op de voorbije 7 dagen.

Highlights van de week

* Er liggen weer paaseitjes van Milka in de winkel <3

* En van een vriendin kregen we nog een hele zak paaseieren mee toen we op bezoek kwamen, omdat ze net op dieet is. No problemo, ik offer mezelf graag op. Zo’n groeie vriendin, ik, die wil je in je leven.

* Op mijn tweede maandag op werk was er al een etentje met de hele afdeling gepland, waarvoor een heel Mexicaans restaurant was afgehuurd. Lekker eten + goed gezelschap + ’s avonds laat compleet filevrij naar huis kunnen rijden = een geslaagde avond.

* Voor mijn personeelsfoto mocht ik langs bij de visagie van o.a. VTM Nieuws, waar ik pal naast een nieuwsanker zat en vervolgens moest doen alsof ik keicool ben en totaal niet onder de indruk van any of it all. 

* Facebookberichten zoals deze van lilith. MIJN HART.

* We hebben eindelijk een datum geprikt en een restaurant gereserveerd voor de tweede editie van het second degree dinner dat ik in januari heb gehad.

* Lunchen met mijn beste vriend in de bakermat. Daarna nog een vrij momentje hebben om kaffie te drinken en een boek te lezen bij Kaffie. ’s Avonds chillen bij mijn ouders en een slechte Tom Cruise-film kijken en lachen om scènes waarin hij een blote vuist door een autoraampje ramt en er vervolgens geen schrammetje of niks aan overhoudt. Kortom: een chill weekend.

* Op zaterdagvoormiddag gaan babysitten op ons driejarig nichtje en babyneefje.

Dat was minder, vlinder

* Said nichtje en neefje hadden wel waterpokken én moesten al vanaf 7u45 ’s ochtends geëntertaind worden.

* Dat al die Milka-eitjes wel steeds individueel verpakt zitten in compleet overbodig maar helaas wel ongelofelijk milieu-onvriendelijk aluminiumfolie. Als lazy trunte vind ik die bovendien ook veel te veel werk om er telkens af te moeten halen.

* Foundation kopen en pas bij thuiskomst ontdekken dat je de (al gebruikte) tester hebt afgerekend.

* Elke. Dag. File.

* Reikhalzend uitkijken naar mijn hybride bedrijfswagen met automaat en dan te horen krijgen dat je het de eerste zes maanden moet doen met een auto uit de fleet – een diesel met versnellingen.

* Nog eens van acuut voedselvergiftiginkje doen for no apparent reason. 

Uitkijken naar…

* Een dagje Amsterdam komend weekend!

One thought on “Keek op de Week #66

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *