Keek op de Week #67

Oftewel: mijn wekelijkse rubriek op zondag (en, oké ja, soms eens op maandag), waarin ik terugblik op de voorbije 7 dagen.

Highlights van de week

* Het nieuwe seizoen van Queer Eye is weer hysterisch, feel good en hartverwarmend as ever. YAS HUNNY YASSS.

* Ontdekken dat het enige echte Big Brother-huis in de tuin van ons bedrijfsrestaurant staat en nu dienst doet als studio. En dan ook nog eens het oorspronkelijke logo van de voorgevel in het magazijn met decorstukken zien staan. Ik ben opgegroeid met VTM, dus voor mij is dat allemaal best wel waanzinnig, ja. (Bonus: ik spotte er ook het lang vergeten standbeeld van Rob Vanoudenhoven uit de tijd dat hij zichzelf uitriep tot koning van Robland.)

* Sowieso is het best wel zotjes om voor mijn werk nu ineens casually langs de set van het VTM Nieuws en de studio van Q-Music te lopen enzo, eens goeiedag te knikken naar Sam De Bruyn en Sven Ornelis en dan op weg naar het koffieapparaat bijna een bellende Cathérine Moerkerke omver te lopen. Ik doe natuurlijk wel keihard alsof het me allemaal niks boeit, maar vanbinnen zit stiekem wel steeds een tienjarig meisje uit de West-Vlaanders een beetje excitement-pipi te doen.

* Op zondag met mijn Lief naar een tuincentrum trekken om ook eens van urban jungle te kunnen doen in onze woonkamer. Al een beetje groen lopen lachen dat we nu van die getrouwde burgertrutjes zijn die zo hun zondagen spenderen. Maar dan toch wel opgelucht zijn zodra blijkt dat we geen cash op zak hebben voor de winkelkar en al helemaal nog niet in het stadium ‘standaard jetonnekes voor de kar in den auto hebben liggen’ zijn. Oef, toch nog een beetje street cred! VUISTJES ALL AROUND.

* Dit shirt kopen in Amsterdam.

* Boterbabbelaarjenevertjes drinken in het allerbeste teeny tiny proeflokaal in Amsterdam.

* De finale van Hotel Römantiek. Mijn hart, jongens toch, mijn hart.

Dat was minder, vlinder

* Snipverkouden zijn. Met dank aan onze babysitsubjecten van vorig weekend.

* Halverwege 40 Dagen Bloggen reeds een sterk vermoeden hebben dat ik stiekem al mijn toegestane skipdagen al heb ingezet.

* Weer te vriendelijk zijn om een puisterige ledenwerver op straat af te wimpelen en dan maar tien minuten lang zijn verhaal aanhoren, vol horten en stoten en awkward momentjes waarop hij zijn tekst vergat en dat dan weet aan niet goed uitgeslapen zijn, om uiteindelijk alsnog ‘neen, merci’ te zeggen en door te lopen. Ik leer het werkelijk nooit.

* Speciaal naar Amsterdam reizen voor een laserbehandeling en dan bericht krijgen dat de afspraak geannuleerd wordt. Enfin, naar Amsterdam gaan is voor mij nooit een straf, maar toch. Beetje balen.

Uitkijken naar…

* Over vijf minuten sitting my ass down op het balkon, in de zon, met een boek dabei. HELLO SPRING WHERE HAVE YOU BEEN MY OLD FRIEND <3

4 thoughts on “Keek op de Week #67

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *