Keek op de Week #20

Oftewel: mijn wekelijkse rubriek op zondag, waarin ik terugblik op de voorbije 7 dagen.

Highlights van de week

* Mijn favoriete cupcake eten aan mijn favoriete tafeltje (in de hoek aan het raam met het balkon, met zo’n typisch uitzicht op een leuk kronkelig Amsterdams straatje waar ik na al die jaren nog steeds belachelijk blij van word) in mijn favoriete bakery.

* Extra laat brunchen op zaterdag (rond een uur of twee, om precies te zijn) met hemelse french toast met vers fruit en een halve liter maple syrup. Voor mijn gezondheid ga ik niet brunchen, neen.

* Hoewel het allemaal erg druk en stressy was, verdient mijn semi-promotie tot creative lead en het grote project waar ik meteen op ben gezet wel een plekje in deze categorie. Omdat het een geweldig mooie kans voor me is. En een mooie boost voor m’n carrière.

* Eindelijk nog eens naar Waterstones kunnen gaan. En mezelf daar toch kunnen inhouden om niet vijf boeken te kopen, maar slechts eentje. Hoewel mijn Lief erg trots op me was, weet ik zelf nog steeds niet helemaal waarom dit precies een highlight is, maar enfin. ’t Schijnt dat ik dat heel goed gedaan heb.

* Een heel goede en productieve brainstorm vandaag, voor de pitchwedstrijd. Het begint eindelijk handen en voeten te krijgen, you guys! Donderdag is de deadline, dus dat wordt nog een paar avondjes knallen na werk de volgende paar dagen.

* Twee heerlijk lange nachten vol diepe en ononderbroken slaap na een rusteloze week. Nothing beats that.

Dat was minder, vlinder

* Toch ook wel: donderdag en vrijdag. Omdat ze in een waas aan me voorbij zijn getrokken. Omdat ik er wel veel stress (en hoofdpijn) door kreeg. En omdat stress van mij niet de leukste persoon ter wereld maakt. #sorryvooralles

* De rekening voor de gemeentebelastingen op de mat krijgen. Ik weet niet hoe dat in Vlaanderen zit, maar in de Nederlandste hoofdstad is het toch écht wel een paar keer slikken.

* Bijna uitsluitend zonnige vakantiefoto’s op Instagram voorbij zien komen terwijl je omkomt van de kou in Amsterdam. Paradijselijke foto’s in Bali, dan nog ook. Want iedereen zit momenteel in Bali. IEDEREEN. En ik niet.

* Drie dagen lang spierpijn na een bijzonder intense les pilates vorige zondag. De docente is een Poolse ex-ballerina, wat pretty much betekent dat ze immuun is voor pijn. 60 minuten lang kreeg mijn core een work-out from hell te verduren, waarbij ze letterlijk de vaart erin hield door met haar vingers te knippen – eight more times, ladies, snap, snap, snap,… Daarna deed alles pijn: lachen, niezen, hoesten, opstaan, gaan zitten, ademen, leven. Zij geeft die les overigens vijf keer per week, dus haar abs zijn van marmer.

* Vandaag ging ik weer naar die les.

Uitkijken naar…

* Nog een paar dagen spierpijn hierna.

* De bekendmaking van de winnaar van de pitch op donderdag!

6 thoughts on “Keek op de Week #20

    1. Vind ik jammer voor je, maar het is wel een beetje een troost, ja 😉 Toch nog iemand! Ik ga het zeker laten weten. Als ik gewonnen heb. Anders gaan we allemaal stilletjes doen alsof ik het er nooit over gehad heb.

  1. Ik had onlangs opnieuw een ontstoken schouderspier omdat ik tijdens het breien aan mijn Hufflepuff-sjaal tien priemen had gedaan ipv vijf. Die Pilates slaag ik dus maar even over. Gisteren na het kijken van The Last Jedi ben ik nog bij Starbooks binnen geweest zonder iets te kopen. Dat vind ik dan heel knap van mezelf – ook al kwam het eigenlijk gewoon doordat ze niets binnen hadden van mijn lijstJE dan ik binnenkort dan maar elders ga aanschaffen. Het is ondertussen donderdag … heb je al leuk nieuws gekregen of duim ik nog wat langer voor je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *