Van 10 naar 1

Voor dag 3 van 40 dagen bloggen neem ik graag deze fijne tag over van Joni. Met dingen over mezelf. Omdat, je weet wel, ik op deze blog amper over mezelf praat, natuurlijk.

10 DINGEN OVER MEZELF

West-Vlaams / houdt van woorden / fulltime creative / kattenmens / schaamteloos enthousiast / kan niet stil praten / kritische denker / ambitieus / lust geen komkommer / neemt de dingen die ze doet erg serieus maar zichzelf stukken minder.

9 DINGEN DIE IK LEUK VIND

Boeken / popcorn / terrasjes / langs de Amsterdamse grachten slenteren / take-away koffie met een ham-kaascroissantje / katten die spinnen / schoenen / écht goede creamy cheesecake / van haarkleur wisselen.

8 DINGEN DIE IK NIET LEUK VIND

Stofzuigen / koffie met melk die niet opgeschuimd is / beddengoed vervangen / fietsen in de regen / spinnen / falen / hordes toeristen in de binnenstad van Amsterdam / mensen die me behandelen alsof ik dom ben.

7 PLEKKEN WAAR IK GRAAG BEN

De armen van mijn Lief / mijn woonkamer / mijn balkon in de zomer / het koffietentje op de hoek waar ik vaak ga ontbijten / het Vondelpark / mijn bed in mijn ouderlijk huis / ongeacht welk strand als de zon keihard schijnt.

6 MANIEREN OM MIJN HART TE WINNEN

Humor / enthousiasme / gedrevenheid / kindness / geloven dat elk mens op aarde gelijk is en dezelfde rechten verdient / dierenliefde.

5 PLAATSEN WAAR IK NOG/TERUG HEEN WIL

Nog eens: Canada / New York.
Eerste keer: San Francisco / Hawaii / Bali.

4 DINGEN WAAR IK NIET ZONDER KAN

Bril of lenzen / dagcrème / eyeliner / laptop.

3 LIEVELINGSLIEDJES (IN WILLEKEURIGE VOLGORDE)

Cocoon van Catfish and the Bottlemen / Smokers Outside the Hospital Doors van Editors / [vul eender welk liedje in] van Arctic Monkeys.

2 WENSEN

Nog heel erg lang gelukkig en gezond mogen zijn met iedereen waar ik van houd / eindelijk de allerbeste delivery pizza van Amsterdam vinden.

1 LAATSTE WOORD

Always.


Neem deze tag gerust ook zelf over! Drop een linkje naar je post in de comments, dan kom ik ‘m zeker bij je lezen.

24 thoughts on “Van 10 naar 1

    1. ZOUT EN ZOET IS DE MAX! Hoewel ik me nog steeds wekelijks ziek eet aan zoete popcorn. Maar die mix is wel awesome, het zout is een goeie afwisseling en de zoete smaken er nog zoeter door. #popcornanalysis

    1. Ik snap wat je bedoelt, maar het houdt mij niet tegen, want MMM SUIKER EN FLUFFY ENAL. Ik weet niet waarom, maar popcorn is echt m’n favoriete snack ooit, vooral door de textuur ervan. De velletjes heb ik soms ook, maar dan poets ik erna snel m’n tanden. Want ja, ze zijn wel heel irritant!

  1. Echt een leuke tag! Lekker kort en bondig, maar ik ben toch heel wat feitjes over je te weten gekomen 😉 Ik moest wel lachen om je twee wensen. Die staan vast niet in willekeurige volgorde 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *