Keek op de Week #21

Oftewel: mijn wekelijkse rubriek op zondag, waarin ik terugblik op de voorbije 7 dagen.

Highlights van de week

* Dinsdag kwamen de geweldige mensen van Fantosti langs bij ons op kantoor, om tijdens de lunch te trakteren op verse tosti’s. De combinatie tomatensaus – mozzarella – pepperoni – pesto was voor mij de absolute winnaar, want ja, basically pizza, maar dan in tostivorm. Deze heerlijkheden werden geserveerd met rucolasaus en betchup. Betchup? Ketchup met bacon. I repeat: ketchup. Met. Bacon. Ja. Om het helemaal af te maken kregen we een hele lading pakketjes om mee naar huis te nemen, met daarin 3 verpakte tosti’s, twee potjes saus en de meest adorable snijplank in de vorm van een tosti ooit.

* Zilver behaald op de pitchwedstrijd!

* Tijdens een brainstorm op werk voor een campagne rond een product dat alle andere reclamebureaus eigenlijk al hadden afgewimpeld want ‘neen, te moeilijk, too risky, nope’ diegene zijn die met een random brain fart ineens iets bedenkt waar alles en iedereen gelijk enthousiast over is. Het is heel raar, maar sinds mijn brein de afgelopen tijd in overdrive zat, ben ik tijdens brainstorms nog creatiever geworden. In plaats van minder, wat ik eigenlijk had verwacht. Mensen met psychologische achtergrond die dit kunnen verklaren, komt u nader!

* Vrijdag ging ik stipt om 17 uur naar huis, waarna ik een heerlijk lang en bloedheet bad heb genomen met een boek, om daarna de rest van de avond in mijn badjas door te brengen op de bank met Netflix. ZO ZEN. ZO CHILL. ZO BLIJ.

* Ontdekken dat de oprichters van mijn favoriete koffiebar in Ieper er een heuse coffee roastery uit de grond hebben gestampt. Ik weet waarheen gaan als ik volgende week weer eens in de streek ben. (Mensen die willen koffieleuten met mij, holla!)

* Tijdens datzelfde bezoekje aan de bakermat eindelijk de baby van een van mijn jeugdvriendinnen kunnen ontmoeten, want zij is afgelopen week bevallen van haar eerste kindje en ik ben super excited!

Dat was minder, vlinder

* Donderdag besloot ik nog maar eens naar werk te fietsen in plaats van in een warme tram te zitten. Het was -2. Het was niet tof.

* Diezelfde dag begaf de verwarming op werk het weer een halve dag. HAHAHA. Grachtenpanden, ze zijn heel mooi en karakteristiek en alles, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

* De eerste vier dagen van deze week bestonden uit: opstaan, 11 uur op werk doorbrengen, thuiskomen, werken aan mijn pitch, snel wat eten naar binnen proppen, snel nog wat bloggen om mijn 40 dagen te kunnen volhouden, gaan slapen. And repeat. Vrije tijd, wat is dat?

* Op Black Friday heb ik een gellak-set op de kop kunnen tikken voor 60 euro (inclusief UV-lamp en 7 kleurtjes lak). Sinds een paar weken heb ik het lakken eindelijk onder de knie en ziet het er écht professioneel uit. Helemaal blij mee dus, want het scheelt toch weer telkens een bezoek aan het nail salon (en 20 euro). Het irritante blijft echter: dat spul eraf halen. Ik kan het ook niet laten om de lak er af te pulken en trekken als-ie eenmaal begint stuk te gaan, wat zo ongeveer het slechtste is wat je ooit kan doen in nail salon land. Resultaat: droge, flaky nagels waarvan er inmiddels alweer vijf afgescheurd zijn.

* Van die mensen die ongeveer om de dag een compleet ander humeur en/of karakter hebben. Ken je die? Ik ken er wel een paar. Eentje is een collega waar ik het doorgaans heel goed mee kan vinden. Maar soms is die zo chagrijnig, vanuit het niets, dat mijn hoofd er al na twee gesproken woorden wordt afgebeten. En de dag erna is alles weer gezelligheid en slingers en confetti. Ik snap dat niet.

Uitkijken naar…

* Volgende week zondag. Dan vieren mijn Lief en ik onze zesde anniversary, met een dagje wellness en een belachelijk fancy diner. Zin in. Zoveel zin in.

5 thoughts on “Keek op de Week #21

  1. Ik trek mijn gellak er wel gewoon af en mijn nagels gaan daar niet van kapot want inderdaad, wat een hel om dat er af te halen. Ik gebruik het nu vaker net omdat ik het er gewoon makkelijk af kan trekken :p
    En ik had ook zo’n collega waar ik dus echt heel goed mee kon opschieten maar op sommige dagen wou ik die gewoon slaan. Je zag dat al als ie ’s morgens aan kwam op het werk. Ja lap, ’t is zo’n dag. Niet leuk.

    1. Ik had het ooit eens een beetje afgepulkt en mijn nail stylist ging nog nét niet tegen mijn schreeuwen toen ik dat toegaf, haha. Dus sindsdien voel ik mij daar schuldig over ? maar het gaat inderdaad zoooooveel sneller! Maar ik merk het toch wel aan m’n nagels, er zijn soort van schilfertjes mee losgetrokken ?

  2. Er bestaan ook van die peel off base coats, je kan dat misschien aanschaffen om daarna je nagellak er makkelijker af te krijgen? Proficiat met de zilveren plaats, en fijn dat je zoveel ideeën hebt de laatste tijd. Hopelijk worden de komende weken iets minder stressvol ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *