Currently #1

lijstje

Een lijstje met wat ik de afgelopen tijd zoal heb…

Gelezen:

* “Ik houd van piemels, al maakt dat mij geen fluit uit”, de geweldige blogpost van Stijn Depoorter over het feit dat hij homo is en hoe dat onbenullige feitje in zijn dagelijks leven (en dat van de rest van de wereld) eigenlijk geen ene flikker bal zak helemaal niks uitmaakt.

* de beste hilarisch vernietigende recensie van een (driesterren!) restaurant die je ooit in je leven zal lezen, bij The Guardian.

* de vernieuwde versie van het Blogboek van Kelly Deriemaeker a.k.a. Lilith van Tales From The Crib a.k.a. de enige blog waarvan ik trouw elke post lees, en dat al tien (!) jaar lang. Ik heb het nog niet uit, maar heb er wel al onder andere uit geleerd dat een lijstje op je blog altijd een goed idee isals je weinig tijd/inspiratie hebt. HAAR SCHULD DUS. #kellymademedoit

Gezien:

* de aflevering over de gebroeders Verbaere van Goed Volk. Ik ben er zo hard door gesmolten dat je aan het einde the human formerly known as Talitha nog slechts in de vorm van een plasje water op de vloer terug kon vinden. Hartje hartje hartje voor Jeroen Meus in combinatie met oudjes <3

* in de bios: GO GO POWER RANGAAHZ! Geweldig als je vroeger, zoals ondergetekende, zowel de serie op TV als de Mighty Morphin’ Movie op VHS-cassette helemaal stuk gekeken hebt. Pure bagger als je verder niets met de Power Rangers hebt.

* waar ik de action figures die ik vroeger ongeveer even stuk als de VHS-cassette heb gespeeld nu nog kan kopen. I mean, I’m not saying that I did… But of course I totally did. En ja, ik weet wat je denkt. Rocker ende roller dan mijzelve gaat ge ze niet snel vinden! En gelijk heb je. Rock on, Talitha, rock the fuck on.

* dat iedereen die nu ons appartement binnenloopt ineens wél this beautiful piece of art opmerkt dat daar al drie jaar hangt. Sigh. Peasants.

mighty morphin power rangers

Gehoord:

* deze schijf all day every day door de speakers in my office dankzij designercollega’s die een heel stuk cooler zijn dan ikzelf (met mijn ouwe Arctic Monkeys-plaatjes on repeat).

* bijna het hele seizoen van S-Town, de nieuwe podcastserie van de makers van Serial die inmiddels al alle podcast downloadrecords heeft verpulverd.

Gedaan:

* inmiddels alweer drie weken fulltime werk in mijn nieuwe functie bij mijn nieuwe bedrijf, which is very much to my liking, dank u zeer.

* in die rol al heel veel gecopywritet.

* niet gegoogled hoe je dat schrijft want #thatshowcopywritersroll: ik weet die shit gewoon.

Veel te weinig gedaan:

* yoga, wat ik eigenlijk elke zaterdag wil doen, maar dan uiteindelijk toch vaak niet doe omdat ik mijn hele weekend volgepland heb met reizen naar België/mensen op bezoek/in het park chillen in de zon.

* fruit gegeten en water gedronken en op mijn zithouding gelet en basically alles wat ervoor zou zorgen dat ik 10 jaar langer en beter leef. Jammere dingen.

Veel te vaak gedaan:

* als een zak aardappelen aan mijn bureau gezeten.

* met een lepel en een pot Nutella op de bank gezeten.

* geld uitgegeven aan kleren. Veel kleren. Dure kleren.

Gepland:

* onze reis naar Australië en de Verenigde Staten deze zomer waheeeeeeyyy!

kangoeroe australie skippy

(c’est definitely moi over een maand of vier)

4 thoughts on “Currently #1

  1. Pingback: Currently #2
  2. Pingback: Currently #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *