Currently #3

Wat ik de afgelopen tijd zoal heb…

Gelezen:

* Thirteen Reasons Why van Jay Asher want ja, ik ben zo’n seut die na het bekijken van een serie ook nog eens het boek leest, inderdaad.

* dat Harry Potter lezen je een beter mens maakt. Gelukkig voor de rest van de wereld ben ik een rasechte Potterhead.

Ultieme bestemmingen: Top 500 van beste plekken op aarde van Lonely Planet op een zonnige namiddag op mijn balkon. Laat het gezegd zijn: Tamara geeft goeie cadeautjes.

lonely planet book

Gezien:

* Tiny Kitchen all day every day. Geweldig lekker uitziend eten + tiny things, what’s not to love?

* Rotterdam. Van tevoren had ik een aantal leuke adresjes gescoord bij Rotterdamse collega’s, maar helaas ben ik als Amsterdammer zó gewend aan het feit dat alles in de hoofdstad 7/7 open is, dat ik vergat te checken of al die toffe plekken in Rotterdam ook open waren op maandag. Turns out they weren’t. Da’s dan weer jammer, maar gelukkig was het lekker weer en waren er wel veel terrasjes geopend, so all was well in the end.

Gehoord:

* blink-182 in de Ahoy in Rotterdam.

* opnieuw deze nostalgische playlist, maar dan in een happy mood want ik heb alsnog tickets bemachtigd, JAZEKER GA IK NAAR EEN CONCERT VAN SAMSON & GERT VOOR TWINTIGERS.

Gegeten en gedronken:

* de allerbeste white chocolate donut met raspberry filling bij het gloednieuw geopende PEEJAYS op de Vijzelgracht.

* mucho Oreo’s want ik werk bij een online uitgeverij slash reclamebureau dat tjokvol influencers zit. Lees: wij krijgen dozen vol gratis spullen toegestuurd. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe Oreo Thins (die precies dat zijn: gewone Oreo’s, maar dan dun).

* deze chocolate chip cookie freakshake, bij het immer geweldige Bulls & Dogs in de Van Woustraat.

freakshake milkshake bulls and dogs

Gedaan:

* de rubriek ‘gegeten en gedronken’ hierboven toegevoegd, want ik eet veel lekkere dingen en fotografeer het vaak want zo walgelijk millennial ben ik dan ook wel weer.

* Pandemic gespeeld: een coöperatief bordspel waarin je het samen met de andere spelers tegen het spel zelf opneemt. In dit geval probeer je als team te voorkomen dat de hele wereld besmet wordt met levensgevaarlijke virussen. Pretty cool.

* een KvK-nummer geregeld. Wat betekent dat ik nu officieel weer freelance copywriter ben! Mailen kan via talithawilextrapoen@nepmail.com.

money

Veel te weinig gedaan:

* groente gegeten want ja, donuts en Oreo’s en milkshakes enal.

* boeken gelezen. Ik las vroeger vaak in de tram op weg naar en van werk, maar sinds ik in het centrum woon ga ik altijd fietsen. Eenieder die het al eens geprobeerd heeft, kan u vertellen dat een boek lezen dan nogal lastig is.

Veel te vaak gedaan:

* schoenen gekocht bij Asos: 2 paar. Mijn eerste poging moest retour omdat er een grote floppy zomerhoed in de doos bleek te zitten. Met een sticker op: 1 pair of rose gold sandals. Oké dan.

* schoenen gekocht bij United Wardrobe: 2 paar. Zwarte ankle boots, want daar had ik nog maar 4 paar van, natuurlijk.

* nagedacht over alle schoenen die ik nog níet heb en hoe graag ik die wil hebben. #firstworldproblems #sendhelp

Black ankle boots mango
Maar kijk dan hoe mooi!
Black ankle boots asos
#ikkanerniksaandoen #slachtoffer

Gepland:

* alle cadeautjes voor mijn Lief zijn verjaardag. Dat is pas over een maand, but what can I say – I’m a well-prepared woman.

 

baby birthday present

 


Currently #1 vind je hier en #2 vind je hier

Wat ben jij momenteel aan het lezen/luisteren/kijken/doen? Let me know in de comments! Als je bovendien een linkje dropt naar je eigen Currently blogpost, kom ik bij je lezen.

10 thoughts on “Currently #3

  1. Haha, dat gifje van het enthousiaste kindje met zijn/haar pakje kreeg ik vandaag toegestuurd voor mijn verjaardag. Volgens mij kijk ik elke keer zo wanneer er hier een nieuw boek toekomt.

    Die Freakshakes heb ik zelf nog niet geprobeerd maar ze vragen er wel echt om om vereeuwigd te worden op foto. Waarschijnlijk heb je er wel in één keer je lunch én avondeten mee naar binnen gewerkt.

    Om de één of andere reden lijk ik vooral veel foto’s te maken van gebak en andere zoete lekkernijen waardoor mensen die mijn blog bezoeken ongetwijfeld denken dat ik nooit iets gezond naar binnen werk.

    Dat recept van het Witte chocolade-ijs met frambozen probeer ik je zo snel mogelijk te bezorgen. 😉

    1. Tja, zoete ongezonde dingen staan nu eenmaal vaak mooier op foto dan een krop sla 😀 Ik kijk uit naar het recept! In ruil mag je altijd laten weten als je eens in Amsterdam bent, dan laat ik je freakshake-heaven zien <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *