Currently #2

Wat ik de laatste tijd zoal heb…

Gelezen:

* de spiksplinternieuwe Bullet Journal Handleiding van Kelly Deriemaeker. Ja, weer dedie, ja. Haar Blogboek deed mij zoveel goesting krijgen om verder te bloggen dat ik hoop dat ze ook de BuJo-vlam in mij aanwakkert. Ik heb het boek nog niet uit, maar wel alvast drie nieuwe schriftjes en een voorraad gekleurde pennen bij de HEMA ingeslagen. Dat dan weer wel.

* dat er zoiets bestaat als ademhalisme: geloven dat je kan overleven op enkel licht en lucht, zonder te hoeven eten of drinken.

* en dat daar vorige week een vrouw aan overleden is. You don’t say.

Gezien:

* zoals inmiddels de rest van de wereld: de nieuwe seizoenen van House Of Cards en Orange Is The New Black, zij het allebei pas halverwege.

* deze completely adorbz commercial.

* de nieuwe Pirates Of The Caribbean. Het is dat ik vlak daarvoor al mijn Pathé Unlimited Pass had opgezegd, anders was deze film wel de druppel geweest. Wat een verschrikkelijk lange, saaie, niet-grappige film. Gevalletje you should have sticked with a trilogy.

* ook nog: The Circle. Weet wel, de verfilming van het gelijknamige boek. Kan ik kort over zijn: mwaaah. The book was better. En ik ben nu eenmaal niet #teamwatson. Sorry, not sorry.

the circle dave eggers emma watson

Gehoord:

* deze nostalgische playlist, gezien ik geen tickets heb weten te bemachtigen voor #Throwback Thursday in het Sportpladijs. #allehoopopdewachtlijst

* goeie en minder goeie live performances bij One Love Manchester. Goosebumps all over all evening, dat wel. Dat ten spijt zal ik evenwel nooit #teamcoldplay worden.

* hoewel ik dit nummer wel weer best te pruimen vind. En oké, dit ook.

* (alleen jammer dat Chris Martin het zingt)

Gedaan:

* een weekend doorgebracht in mijn geboortestad. Lees: 48 uur lang pasta, sushi, broodjes, blokjes kaas, plakjes worst, frietjes met stoofvlees, chips, toastjes, borrelhapjes en een shitload aan barbecuevlees gegeten en koffie, aperitief, meer koffie, meer aperitief, soep, smoothies, bier, nog meer koffie, meer bier en een paar mojito’s gedronken. #debourgondischeleven

* nummer acht laten zetten.

Veel te weinig gedaan:

* in de zon in plaats van de schaduw gezeten, waardoor ik nu nog steeds een vampier ben.

* schrijven. Naast 40+ uur per week werk-schrijven, zeg maar.

Veel te vaak gedaan:

* kilometers rondgelopen in nieuwe sandaaltjes met hakken. Auw.

At least they look pretty.

Gepland:

* maar deze keer voor echt: onze reis naar de Verenigde Staten & Canada. Niet meer Australië, helaas, wegens beperkte tijd en fondsen, maar onze roadtrip van 14 dagen is nu wel officieel gepland, geboekt en betaald. Nog maar 68 nachtjes slapen!

friends happy excited jennifer aniston rachel green lisa kudrow


De allereerste Currently vind je hier.

Wat ben jij momenteel aan het lezen/luisteren/kijken/doen? Let me know in de comments! Als je bovendien een linkje dropt naar je eigen Currently blogpost, kom ik bij je lezen.

10 thoughts on “Currently #2

  1. ik had een ticket voor coldplay vanavond maar heb het verkocht. Ik ben wel fan nochtans maar van hun laatste platen schiet niets meer over van wat ze vroeger waren. njah.

  2. Wauw die nummer 8, prachtig! Ik was benieuwd naar the cirkel, niet kijken? Op moment net nieuwe seizoen van house of cards afgekeken. Misschien ligt het aan mij maar vond het er allemaal steeds onduidelijker opwonden. Nu naar suits en oinb 🙂

    1. Dank je! Ik ben nu bij de voorlaatste aflevering van House of Cards en ik ben het met je eens, ik moet meermaals googelen om te weten wat er nu weer precies aan de hand is 🙁 Het ligt dus in ieder geval niet (alleen) aan mij! The Circle is geen slechte film an sich, maar ik vond dat het die subtiele dreigende sfeer van het boek niet zo goed weergaf. Mijn Lief had het boek nog niet gelezen en hij bleef ook een beetje op zijn honger zitten, zei hij. Het was allemaal een beetje mwaaah.

  3. Ik vind die outfit er prachtig uitzien, jammer genoeg kan ik zelf totaal niet met hakken lopen. Het minste niveauverschil (hoe klein ook) zorgt ervoor dat ik onderuit ga. Bij Cirque du Soleil binnengeraken zit er dus niet in voor mij. Wat een mooie tattoo. Met al die details lijkt het wel alsof je dat boompje zo zou kunnen oppikken.

    1. Dank je! Kon ik ook pas na jarenlang opbouwen vanaf heel lage brede hakjes hoor. Niemand loopt meteen chill op stiletto’s, natuurlijk. En ik ben ook heel blij met deze tattoo! Nadeel is dan weer dat deze zó mooi gedetailleerd is dat mijn andere tattoos nu ineens kleutertekeningen lijken 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *