Of we nog eens van gastbloggen zouden durven doen?

Vorig jaar bedacht ik tijdens de laatste week van 40 Dagen Bloggen dat het wel leutig zou zijn als er eens iemand anders hier zou bloggen, of dat ik eens keihard van Talitha zou doen op iemand anders z’n webstek. (Ik maakte toen ook precies datzelfde grapje en yep, het klinkt ook nu nog steeds alsof ik het over iets smerigs heb.) Ik lanceerde een oproepje en zo geschiedde: Evi, Kelly, Liese, Irene, Sam en Tiny kwamen hier allemaal over de virtuele vloer en ik, in ruil daarvoor, ook bij hen. Dat vond ik toen oprecht zo leuk dat ik het dit jaar gewoon opnieuw wil doen.

Hoe werkt het nu precies? Awel. 

  1. Kandidaten laten me via een berichtje weten dat ze willen meedoen.
  2. Ik selecteer een aantal bloggers waarvan ik vind dat ze wel redelijk goed met mijn blog matchen.
  3. Ik schrijf tussen nu en 6 april (de laatste dag van 40 Dagen Bloggen) een blogpost voor elk van die bloggers. Qua onderwerp baseer ik me telkens op een bestaande post (die ik zelf uitkies) van die blogger. Ik doe daar mijn eigen ding mee.
  4. Die bloggers doen precies hetzelfde bij mij. Mi digitale casa es ook die van u!
  5. Done.

Gastbloggers hoeven overigens niet per se zelf mee te doen aan 40 Dagen Bloggen.

Dus. Zin om mee te doen? Stuur mij een berichtje! Ik selecteer de blogs op basis van match met mijn eigen blog/stijl/interesses – en misschien hoe over(of under-)whelming het aantal kandidaten is.

Lijkt dit je nu echt een tof idee maar heb je van geen kanten zin om mij op je blog los te laten of zelf te bloggen op dit (nochtans wel redelijk charmante, toch?!) hoekje van het internet, no problemo. Neem deze actie gerust van me over. Link je wel eventjes naar mijn blog? Vind ik tof. En ik lees ook graag wat er bij jullie uit resulteert!

Oké, voor zover mijn volledig van mezelf vorig jaar gerecycleerde idee. DOEI.

7 thoughts on “Of we nog eens van gastbloggen zouden durven doen?

  1. Ik wil ook wel eens van gastbloggen doen! Alleen was het de laatste tijd zo vol in mijn hoofd en zo druk dat er weinig creatiefs uitkomt, maar die ene post schrijven zou nog net moeten lukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *